Η νέα ιστορία των Πιτσιμπουίνων μόλις κυκλοφόρησε!

🤩 Η χαρά όταν το κρατάς για πρώτη φορά στα χέρια σου έξω από τη βιτρίνα του Ίκαρου!Η νέα ιστορία των Πιτσιμπουίνων είναι μια έκρηξη χρωμάτων.

🌈 Στις εικόνες η φοβερή και τρομερή Σοφία Τουλιάτου και στην ενορχήστρωσή μας η μοναδική Μαριλένα Πανουργιά. Χωρίς αυτή την ομάδα δεν θα υπήρχε ο πιο χαρούμενος μικρόκοσμος του παιδικού μυστηρίου.

🐧 Από σήμερα, λοιπόν, ο Μικρός Μπλε και η παρέα του ταξιδεύουν σε όλα τα βιβλιοπωλεία και συναντούν ξανά τους μικρούς ντετέκτιβ σε μια εκρηκτική περιπέτεια.Βουτήξτε στο μυστήριο των χρωμάτων μαζί τους εδώ >>https://ikarosbooks.gr/1058-ekrixi-sto-pitsitoympo.html

Περιγραφή

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο.

Την ώρα της ζωγραφικής, πιτσιλιές αρχίζουν να σκάνε πάνω στα Πιτσιμπουίνια, ενώ το μεγάλο ηφαίστειο του νησιού, το Πιτσιτούμπο, βρυχάται. Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο μυστήριο των χρωμάτων. Οι πιτσιλιές γίνονται τεράστιες και καλύπτουν σιγά σιγά τα σπίτια και την πλατεία του χωριού, ενώ ο ένοχος παραμένει άφαντος.

Σύντομα, τα Πιτσιμπουίνια θα διαπιστώσουν ότι για να λύσουν το μυστήριο δεν αρκεί να επιστρατεύσουν όλο το θάρρος τους, που τα οδηγεί στην καρδιά του ηφαιστείου, αλλά χρειάζεται να βουτήξουν για τα καλά τα πτερύγιά τους στο χρώμα.

Μια υπέροχη ιστορία που έρχεται να προστεθεί στα τρία πρώτα συναρπαστικά βιβλία της σειράς: Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο (2019), Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου (2019) & Το μεγάλο Πιτς Πάρτι (2020).

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ >> https://issuu.com/ikarosbooks/docs/9789605724573

Εγγραφείτε στο Newsletter

Η Τριλογία της Αθήνας

#1 Στο Πίσω Κάθισμα – “Πόσο πιθανό είναι να δολοφονήσεις κάποιον, αντί να τον φιλήσεις;” 

#2 Αλκυονίδες Μέρες – “Σε μια κοινωνία που αδυνατεί να προστατεύσει τον αδύναμο κανείς δεν είναι αθώος.”

#3 Πόλη στο φως – “Μέχρι που μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις;”

© Ευτυχία Γιαννάκη – Eftychia Giannaki 2023