Ποιος είναι ο δολοφόνος; Γυναικεία υπόθεση! 3η ιστορία μυστηρίου 29/3

hileft

 

Μετά το sold out των δύο προηγούμενων παραστάσεων ακόμα μια εκδήλωση μυστηρίου από τον Αναγνώστη στο Τρένο στο Ρουφ. Τετάρτη 29 Μαρτίου , 8μμ

Η  τρίτη και τελευταία ιστορία μυστηρίου γράφτηκε από γυναίκες συγγραφείς, την Ευτυχία Γιαννάκη  και την Χίλντα Παπαδημητρίου. Συντονίζει εκ μέρους του Αναγνώστη η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Χουζούρη.

Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις αυτές ο  Dj. Μάκης Προβατάς φροντίζει την μουσική ατμόσφαιρα με διαλεχτές συνθέσεις από ταινίες μυστηρίου.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου θα πρέπει να κλείσετε εισιτήρια προηγουμένως στο Τρένο στο Ρουφ.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ –  ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σιδηροδρομικός και Προαστιακός  Σταθμός Ρουφ, Τέρμα της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως | Τηλ.: 2105298922 /www.totrenostorouf.gr , www.oanagnostis.gr

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ευτυχία Γιαννάκη σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στο παρελθόν εκδόθηκε με ψευδώνυμο ένα ακόμη μυθιστόρημά της με τον τίτλο «Χάρντκορ» που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Τελευταίο της μυθιστόρημα «Στο πίσω κάθισμα» (εκδ. Ίκαρος)

 

Η Χίλντα Παπαδημητρίου είναι συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών και μεταφράστρια. Μεταξύ άλλων υπήρξε συνεργάτης μουσικών εντύπων (ZOO, Pop&Rock, Sonic) γι αυτό και τα μυθιστορήματά της περιέχουν πολλά στοιχεία από τον κόσμο της ροκ μουσικής και την ατμόσφαιρα της. Τελευταίο της, τρίτο στη σειρά, μυθιστόρημα το «Η συχνότητα του θανάτου» (εκδ. Μεταίχμιο).

Πηγή: http://giannaki.com/wp-admin/post-new.php

Εγγραφείτε στο Newsletter

Η Τριλογία της Αθήνας

#1 Στο Πίσω Κάθισμα – “Πόσο πιθανό είναι να δολοφονήσεις κάποιον, αντί να τον φιλήσεις;” 

#2 Αλκυονίδες Μέρες – “Σε μια κοινωνία που αδυνατεί να προστατεύσει τον αδύναμο κανείς δεν είναι αθώος.”

#3 Πόλη στο φως – “Μέχρι που μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις;”

© Ευτυχία Γιαννάκη – Eftychia Giannaki 2022