Στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες με την Έλενα Χατζηϊωάννου για τo μεγάλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του Αθήνα 9.84 στην ανάγνωση!

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 6.00-7.00 μ.μ. συναντηθήκαμε με την Έλενα Χατζηιωάννου στο βιβλιοπωλείο “Πλειάδες” διαβάζοντας τον Μικρό Πρίγκηπα και την πρώτη ιστορία των αγαπημένων Πιτσιμπουίνων.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ωριαία εκπομπή όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τον Αθήνα 9.84.

———————————-

To μεγάλο αφιέρωμα του Αθήνα 9.84 στους αγαπημένους μας συγγραφείς οι οποίοι διαβάζουν κείμενα που αγαπούν, δικά τους και άλλων, προσκαλώντας μας να γνωρίσουμε εναλλακτικούς κόσμους μέσα από νέες και παλιές αγαπημένες ιστορίες, ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζεται …μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα.

Συνολικά 10 αγαπημένοι συγγραφείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ραδιοφώνου της πόλης και μας καλούν έως και τις 30 Δεκεμβρίου σε συναντήσεις γιορτινές και αναγνώσεις μαγικές σε 10 όμορφα βιβλιοπωλεία του κέντρου της πόλης μας.

Πηγή: https://athina984.gr/2022/12/19/10-ston-athina-9-84-kai-ta-fetina-christoygenna-simera-i-lena-divani-diavazei-sto-vivliopoleio-quot-monokl-quot/

Εγγραφείτε στο Newsletter

Η Τριλογία της Αθήνας

#1 Στο Πίσω Κάθισμα – “Πόσο πιθανό είναι να δολοφονήσεις κάποιον, αντί να τον φιλήσεις;” 

#2 Αλκυονίδες Μέρες – “Σε μια κοινωνία που αδυνατεί να προστατεύσει τον αδύναμο κανείς δεν είναι αθώος.”

#3 Πόλη στο φως – “Μέχρι που μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις;”

© Ευτυχία Γιαννάκη – Eftychia Giannaki 2023